היי
אחת הסיבות שאני אוכלת ירקות מצליבים (ברוקולי, כרובית וכ"ו) זה בגלל הערךהאנטי סרטני שלהם.אני חותכת ירקות בסופשבוע, שמה במקרר בתבנית פלסטיק וכל השבוע אוכלת אותם.
האם בצורה הזאת הם מאבדים מהערך האנטי סרטני שלהם? בגלל שהם חתוכים ונמצאים הרבה זמן במקרר
היירצה ברשתות החברתיות טענה\שמועה שפרי בשם "גרביולה" יכול למנוע סרטן בכך שהוא חזק יותר מכימוטרפיה בהרג תאים סרטניים.
שמות נוספות של הפרי:Annona muricata, cherimoya, guanabana, soursop, sour sop, custard apple, brazilian paw pawהאם זה משהו שהוכח או שזה עוד "שקרשת" (שקר+רשת) ?תודה
אני מבינה שכרובית, מכיון שהיא ממשפחת המצליבים יכול לעזור למנוע סרטן.האם גם בצורתה המבושלת היא יעילה במידה מסוימת (ידוע לי שפחות) ? האם בכלל לא ?
תודה